CARMALS BLOG!

Kennel Carmals senaste info

Min bilder
Namn:
Plats: Nymölla, Skåne, Sweden

Medelålders man med fru, barn och massor av hundar. Jagar,startar, dömer och tycker till.

tisdag, september 01, 2009

Kvinnliga jaktklubben på jakt


Vi började dagen igår med ett par timmmars spanieljakt på kanin i fantastiska kaninmarker. Carro hade bjudit in oss på jakt. Efter kaninerna väntade fikakorgen och sedan gäss och änder. En härlig eftermiddag som gjorde gott för själen. Stort tack till Carro för ett minnsevärt initiativ. På bilden från vänster Carro, Camilla, Elli, Undertecknad Anna och Sofia. Katharina stod bakom kameran och är därför inte med på bilden.
Mirjam

1 kommentarer:

Anonymous Ulla W sa...

Hej!
Vilt eller dummies på B-proven? Dåligt vilt är inte roligt att presenteras för på ett prov det medges, men desto roligare är det när man upptäcker att viltet är bra hanterat och förvarat! Provledningen stiger i aktning direkt. Hanteringen borde kunna utvecklas. Lådor med kylklampar och lock, typ frigolit? Upphängda fåglar på ställningar med nät? You name it!
Varför inte ha dummies i nkl och vilt för de resterande klasserna istället för tvärt om? Som det kanske märks så är min uppfattning, att om proven skall ske under så jaktlika former som möjligt så bör vilt användas, men dåligt vilt en styggelse. Om detta skulle fördyra proven så skulle jag gärna betala en högre startavgift för att få tillgång till bättre vilt.

Tack Anders för att du startade denna diskussion. Den leder kanske fram till något bättre ena eller andra vägen.

Hälsningar
Ulla

8:09 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida