CARMALS BLOG!

Kennel Carmals senaste info

Min bilder
Namn:
Plats: Nymölla, Skåne, Sweden

Medelålders man med fru, barn och massor av hundar. Jagar,startar, dömer och tycker till.

måndag, maj 08, 2006

Kurshelgen



Hej.

Ännu en trevlig kurshelg. Vi har tillbringat helgen på Stafva gård på Gotland. Det ligger strax öster om Visby. Det är värt ett besök. Inger & Patrik Von Corswant driver gården med jättefina marker, man hyr ut rum och har ett eget gårsmejeri där man gör fantastiskt goda ostar. Ni kan titta in på deras hemsida om ni vill. http://www.stafva.gotlandica.se/. Tack alla kursdeltagare och speciellt Inger och Patrik som bjudit in oss och höll arrangemanget. Jag har fällt en hel del älgar genom åren. Nu fällde jag en till på E22 utanför Nättraby på hemvägen. Älgkon träffade klockrent i fronten och rullade över bilen. Vi klarade oss rätt bra men det var en traumatisk upplevelse. På bilden: Inger och Hasse.

Anders

2 kommentarer:

Blogger Annika och labradårarna sa...

Usch och fy vilken upplevelse!!!
Tur i oturen att det ordnade sig med hemfärd och packning och hundarna i bilen - det kunde ju gått myyycket värre... För bil KAN man faktiskt köpa ny, även om det är trist!!
Annika & co

4:05 em  
Blogger Katarina sa...

En upplevelse man kan vara utan!! Skönt att det gick bra!! Har också stött på älg på nära håll och det är ingen rolig upplevelse...man blir snabb på bromsen efteråt även när det inte är något.
/Katarina

11:09 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida